'Listen to your Art'

 

Mijn doel is om iets te maken waar de klant of het model en ik allebei tevreden over zijn. Ik werk op een manier waarbij iedereen zijn/haar identiteit en persoonlijkheid vertegenwoordigd wordt, wat de opdracht ook is. Evengoed zet ik mijn handtekening eronder en onderscheid ik me in stijl en ideeën van andere kunstenaars. Dat is mijn stukje identiteit wat ik aan een kunstwerk toevoeg. Zo wordt er samen een geheel gevormd en maken we samen kunst.

 

 

Yoyoart maakt ook prints van hoge kwaliteit voor aan de muur. Zin om je kantoor, koffiehuis of winkel op te fleuren en meer uitstraling te geven door middel van een mooie print aan de muur? Daar helpen wij u graag mee. We werken met de professionele interieur stylisten van http://www.dehoutbroeders.nl om u een volledige styling van het interieur aan te kunnen bieden, samen met een prachtige afbeelding aan de muur. 


COMPANY RULES

 

 Onze klanten  : Gelderdome .beachdance ,Marcom,Roda Jc ,Now and Wow ,Pukkelpop 13 .XO14.Johan Vlemmix,playboy,aktueel ,WBF Austria ,Bedroom ,Paard van Troje,Dagblad vh Noorden,Zyx germany ,Bild ,Bitch ,Deltion College Zwolle,Passie and more  ,Frank Doorhof .X10c.Patrick Kaas ,Alexandr Sokolovs,Marosi Peter en veel meer .


 

 

Videoclip  marloes oosting with yoyoart bodypaint 

:  https://www.youtube.com/watch?v=Sl7xvab38hE